Cool Coffee

Photo 2014-07-31 09 59 37

Black Coffee 1063 – Exceller xx
Valack
ca 168cm

Mörkbrun
Vit krona höger bak

Cool Coffee föddes år 2005 på Starby Dressyrstall i Spannarp utanför Ängelholm.

Cool kom till mig som 3åring och jag har varit med genom hans utbildning från longering till inridning och nu vidareutblidning i dressyr. Under en period har hand bott på Ängelholms Ridhus, men sedan han var 4 har han bott hos oss på Lilla S.

När jag bestämde mig för att Cool och jag skulle bli ett team var han en rätt liten 3åring med bra gångarter, men oinriden. När vi började med inridningen började Cool växa. Vi såg allihop med förundran på hur denna söta smäckra lilla mörka varelse sköt i höjden. Nu är Cool inte särskilt liten längre. Han har utvecklats till en både maffig och fyllig dressyrhäst med långa linjer och ännu större gångarter. Jag älskar Cool över allt annat, men vad hände med att jag skulle ha en liten häst?

Som tur är är Cool också mycket lyhörd, åtminstone när man sitter på honom och jag känner mig inte alls liten när jag sitter på honom trots att jag själv endast är 1.60 lång. Att rida är något av det bästa Cool vet. Han älskar att träna och är alltid glad på tävling. Alltid positivt inställd till nya saker och känslig samtidigt som han sällan är stressad. Hans goda temperament är något som hans pappa, Black Coffee verkar ärva vidare med säkra kort. Många av de som har andra ”Coffeebarn” upplever samma sak som jag.

För närvarande tävlar jag och Cool för Källetorps Ridsällskap. På den här bloggen är tanken att du ska kunna följa vår färd uppåt. Både vardagliga problem, tävlingar och hårda träningspass kommer att publiceras.

Häng med på vårt äventyr och se hur långt vi når!

Black Coffee 1063

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera