Perlemor

Kashal-Pasat

Sto
147cm
Skimmel

Perlemor är född 1993 på Lindhaga Arabians Stuteri.

Perlemor, kallad Perlan av alla som känner henne, kom till mig när jag var 15 år gammal. Jag fick henne i födelsedagspresent av mina föräldrar och under årens lopp har vi hunnit med en hel massa äventyr.

Jag tävlade Perlan som ponny under de tre år jag ar ponnyryttare. I första hand satsade vi på dressyr. Perlan älskar att hoppa, men hennes framben klarar inte riktigt av det på grund av gamla hältor. Men visst har vi hoppat en del också :)

Förutom det har vi testat på ponnygalopp och varit på ridläger ett antal gånger i Småland. på Vedbände Ridläger. Fantastiska galopper i skogen och kadriljträning!

Rent tävlingmässigt är vår största merit att va varit med i Källetorps allsvenskalag ända till final. Vi red i Dvision 2 och var med ända till finalen 2007. Det var samma år som jag fyllde 18 år.

Strax efter vår merit i allsvenskan fick Perlan konstaterat att hon har spatt i ena bakbenet. Veterinärerna tror att det beror på en gammal skada. Nu har Perlan hunnit med att få ett litet föl, Lightning McQueen (kallad Flash). Flash är nu snart ett år gammal och det verkar som om Perlans spatt har hunnit läka ut.

Så nu är tanken och förhoppningen att jag ska kunna sätta igång henne och starta henne i lätta klasser som stor häst. Eftersom hon tycker att det är så himla kul att tävla och hon har fantastiska kvaliteter som häst. Vi börjar med KM på Källetorp så får vi se vart det leder, men Perlan får nog komma att betrakta som min andrahäst, men man ska ju ha en sådan också!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

One thought on “Perlemor

Kommentera