Red Hot Chili Peppers

Photo 2014-07-31 09 59 26

Black Coffee 1063 – Ampere 859
Sto
Fux
Stjärn

”Chili” är född år 2007 på Källetorp utanför Ängelholm hos Marie Knutsson.

I augusti 2012 råkade Cool ut för en hovbensfraktur och under hans konvalecens hade jag turen att få stifta bekantskap med det här fantastiska stoet. Chili är en stor häst med stora gångarter och ett hjärta av guld. Att rida henne ger alltid en fantastisk kick!

Chilis egen historia är lite speciell. Hennes mamma, ett kolsvart sto vid namn Amaryllis, dog medan Chili fortfarande var föl. Tack och lov hade Chili en makalös tur i oturen och lyckades få en fostermamma! Något som inte alltid är så enkelt när det gäller hästar. Hennes nya mamma hette Night Floder, även hon en härlig och älskad individ. Jag har varit tursam nog att bekanta mig med båda Chilis mammor och jag vågar påstå att hon har en stor portion av båda dessa damer i sig!

Precis som Cool är hon ett ”Coffeebarn” och har samma stabila lugn. Chili och jag har bara precis hunnit lära känna varandra, men för närvarande tävlar jag henne paralellt med Cool och det är en underbar ynnest att få hantera två så fantastiska hästar.

Följ med på vår resa och se hur det går!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera