Chili på BB

image

Chili är jättestor nu! Och hon har satt juver och börjat få mjölk. Än så länge bara klar mjölk utan färg, men ändå, det börjar närma sig! Så i förrgår lastade vi in henne i trailern och åkte till Källetorp. Hon ska få föla där. Dels eftersom fölet är Maries, men mest för att vi inte vill att det ska hända något! Hönsmamma som man är packade man så klart massor med mat och vitaminer. Så nu åker jag dit varje dag för att göra mat och titta till henne :) hon är betäckt med Everdale efter Lord Leatberdale. Och jag tror det kan bli en fantastisk häst! Längtar till den kommer ut!

Cool och jag förbereder oss för tävlingen i morgon. I dag är det mycket som ska ordnas. Som alltid dagen innan :) i går red vi igenom båda programmen hos Robin och det kändes bra :) jag glömde spöt i trailern så blev ett pass helt utan, men det gick bra det med, alltid nyttigt. I kväll blir det träning på Källetorp :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera