En tung start på hösten 🍁

Är det fler än jag som har en tung start på hösten? Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men det mesta känns tungt och svårt. Självför1troendet tryter och då rider jag sämre… vilket inte självförtroendet mår bättre av!
Man birde ju vara laddad efter en sådan fantastisk sommar och fortsatt fint höstväder..

I helgen fick jag och Cool bottennapp påtävlingsbanan. Jag tror aldrig vi har haft så låga resultat och ja kan se på både bilder och film att det inte ser ut som det ska.
Det känns extra tungt eftersom det har kännts som om vi varit på rätt väg överlag ett tag. Men uppenbarligen är vi inte framme än..
Så klart är det inte en enskild sak som gör att det går bra eller dåligt på en dressyrtävling. Det är många komponenter som ska stämma och det enda man kan göra är att åka hem och finjustera. Träningen, fodret, klippning, uppladdning veckan innan. Allt måste stämma.
Men det är extra tungt att orka göra det och inte bara ge upp när energin inte är på topp från början. Förstår ni vad jag menar?

Jag älskar mina hästar och kan inte föreställa mig ett liv utan dem – så jag kommer att samla ihop mig och ta tag i allt igen. Även om det är jobbigt just nu.

Har ni tips på hur? Vad gör ni när det är motigt och ni behöver ny energi och inspiration? Fokus?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera