Höst på ingång…

Det var länge sedan det gick så här lång tid mellan två inlägg… dåligt av mig!

Det har hänt en del under månaden som gått. Vi håller på att städa stallet, som vi gör varje år, mamma har börjat måla taket på loftet, det blir jättefint :) och så har vi fått ny halm.

Jag har inte tävlat något sedan sist, men jag och Cool har börjat komplettera våra träningar för Ulla-Britta med att åka till Yvonne Österholm. Det fungerar väldigt bra! Hon sitter upp och hjälper mig med att få honom framför skänken och lära honom byta, men hon är på mig också, vilket är bra. Att jag ska sitta ordentligt och inte hänga/dra i tyglarna. Det är viktigt och jag behöver det. En hel del andra tips får jag också och det känns verkligen skillnad! På tisdag ska vi tillbaka igen :)

Jag funderar på att anmäla mig till Åsbo Ponnyklubb i slutet på Oktober och se vad vi kan åstadkomma där. Känner mig lite taggad :)

Chilisen har fått mycket tömkörning och i går red jag ett pass på henne i hagen. Hon kändes superfin! Hon har mycket lättare att fokusera nu och jag tror att tömkörningen har hjälpt till med det.

Veckan som gick var jag väldigt trött och ett par kvällar orkade jag inte alls göra något ordentligt. Då tog jag fram barbackasadeln och skrittade ut i kvällssolen. En kväll med Chili och en med Cool, det var superhärligt. Barbackasadeln låter mig få behålla känslan av att sitta utan sadel, slappna av och känna min hästs rörelser under mig och ändå sitta relativt säkert på mina stora tävlingshästar. För mig är det en helt annan dimension av frihet och avslappning att rida utan sadel i kvällssolen. Jag behöver det emellanåt för att rensa mitt huvud och låta kroppen spänna av..

Men det har blivit ett par härliga galopper på stubben också, mest med Cool. Det är det bästa med hösten, som faktiskt börjar göra sig till känna ordentligt. Det är fortfarande ganska varmt och kvällarna har varit otroligt vackra, men det blir mörkt allt tidigare. Jag måste hålla tempot uppe för att hinna med två hästar efter jobbet innan det är mörkt. Vilket påminner mig om att vintern närmar sig allt för snabbt. Snart måste jag köra till ridhuset om kvällarna och hästarna måste ha täcken på sig. Hagarna kommer att vara leriga och dagarna korta… Men än så länge njuter jag av solen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera