Hur gick det på tävlingen då?

Haha ja det blev ju en del positiva överraskningar även om de inte bara blev bra poäng…

Det började tidigt… Första start var 9.35, vilket resulterade i att min klocka ringde 04:15! Efter att ha fått på mig tävlingsutstyrseln och kört till Källetorp var ja klar med knoppningen 06:30. Så en tiiiidig morgon, men det hade inte varit så farligt om inte fläktarna i mammas bil hade lagt av lagom till vi skulle köra. Vilket innebar – ingen värme i bilen!!! Däremot blev det en massa imma på vindrutan. Så där satt vi i en timme och frös som f*n och torkade rutan med Chilis putshandduk hela vägen till Kristianstad! Inte direkt världens bästa uppvärmning, men vi kom fram alla fall.

Efter en kopp varm choklad var det dags att sitta upp. På framridningen till LC:2 var Chili riktigt riktigt fin! Sväv i steget och luft i traven. Och så gick det riktig bra i programmet med! Lite tittigt på domarbordet, men vi kom igenom! Ett par missar här och där, men vi slutade på 60% helt ok för o va första riktiga tävlingen :) ja va bara så lycklig att vi kom runt hela banan! V hamnade på tredje plats precis utanför placering.

Efter en liten vila och omladdning körde vi på till LB1. Det var svårare att rida fram till LB. Det var generellt ganska trångt, men i LB skulle en smart person rida på lina på framridningen också! Till slut var det ngn från tävlingen som sa till dem ändå, men Chili varieté riktigt lika fokuserad som till LC när vi gick in på banan.
Det. Kombination med att publiken var tvungen att springa runt på läktaren gjorde att hon kom på att det fanns publik!! Hemskt! Och sen var det samma visa som jag trodde skulle komma i
LC. Efter att ha fått känslan av att rida in i en betongvägg 2 gånger ur galoppen i Programmet valde jag att utgå eftersom hon hade varit så duktig innan dess. Vi fick lov att trava ett par varv innan vi gick ut och Chili var fortfarande på bra humör när vi lastade för sista gången.

Hela dagen var hon glad, glittrade med ögonen och uppförde sig bra. Hon var lugn och samarbetsvillig (med undantag av sista programmet) så jag är ändå mkt nöjd :)

Jag orkade faktiskt iväg med Cool när ja kom hem oc han var jättefin han med! Kan inte riktigt fatta att jag har två så fan hästar att rida! I dag är jag dock hemma för jag har fått ont i halsen och känner mig förkyld. :( hoppas det lägger sig!

Jag fick med mig fotografen så bildbmb kommer snart! 😀

/Vicky

20130218-211207.jpg

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

One thought on “Hur gick det på tävlingen då?

Kommentera