Jobbar på..

Den senaste veckan har jag hunnit med att rida på åkern bredvid stallet, tömköra, träna för Yvonne och hålla träning :)

Cool känns fortsatt fin och som om det gör skillnad med passen för Yvonne, i tisdags när jag var där igen fick vi till det fantastiskt bra på slutet och det var en fantastisk känsla. Det är också jättekul att se andra rida på ens häst. Det är inte så ofta man kan stå vid sidan och få en objektiv uppfattning om sin egen häst, man sitter ju oftast uppepå. Även om jag är lyckligt lottad med en pappa som kan ta mycket bilder så ger det ändå inte en helt rättvis bild. Han är egentligen ganska fantastisk min häst som bara fortsätter att vilja lära sig och ta till sig. Även om han så klart försöker smita undan emellanåt!

Nästa vecka blir det ett uppehåll i träningen för Yvonne, för hon ska rida 8 (!!!) hästar i Breeders Trophy på flyinge. Det är inte lite jobb och jag håller tummarna för henne! Hon är jätteduktig och noggrann i sin ridning så det kommer säkert gå bra :)

Under tiden passar jag på att åka och träna för Ulla-Britta 😉

Jag fortsätter jobba på med Chilisen i lina, men det blir tuffare och tuffare att hålla igång dem båda när mörkret kryper närmare. Det har verkligen gått fort med förändringar i väder och ljus de senaste dagarna. Temperaturen har sjunkit många grader och med mörka regnmoln på himlen blir det mörkt mycket snabbare på kvällarna…
I går kväll höll jag lektion och då hade jag min regnrock på mig hela kvällen. Den är jättebra, men det finns ändå gränser för vad som är trevligt… Just nu åskar det ovanför huvudet och dundrar på taket av regnet. Hoppas det blir bättre till i kväll!!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera