Julstall på Lilla S!

I söndags var det stor julfixardag på Lilla S 😀

Från början skulle hela stallet samlas. Men inte ås många kom när det väl kom till kritan. Mamma var tvungen att städa i huset, Birgit är i Thailand och Annalena och Frida kunde inte komma… Så det blev bara jag och Emma!
Vi var lite förgrymmade över det först. för vi tyckte att vi hade kunnat sova lite längre då… Men efter att ha köpt julmust, pepparkakor och glögg samt julgran på City Gross peppade vi till oss. Vi började med stallsysslor.

 

Sedan gick vi vidare till städning. Det tog ett tag. Än en gång insåg vi att vi har en heel del grejor… det var täcken i hela stallet! När vi var nästan färdiga fick vi lite förstärkning. Henric var jättesnäll och kom och hjälpte oss :) vilket var till stor hjälp och vi fick lite fart! Till sist var båda stallen, sadelkammaren, täckesrummet och foderkammaren i ordning och det var dags för pynt!

 

Årets pyntning blev det bästa hittills tycker jag! Jag hade fått köpa mycket granris av Marie på Källetorp och Emma hade knäckebröd. Så nu är det granris på alla boxarna, julkulor i fönstren, halm på trappräcket och städat överallt!! så fint blev det!! Till sist hjälptes vi åt att rulla in en jättetung ensilagebal och gjorde mat till alla hästarna. Det gick bra förutom att Emma blev lite bossig på slutet 😉 Nu blir det lite julvila för hästarna. För de ska vaccineras i morgon. Eller inte Mozart så Emma får kämpa på!!!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera