Mygginvasion och EM-laddning

I dag är det fredag 😀 Det betyder att det bär av till EM i GBG i morgon! Jag och mamma är jättetaggade, men lite fundersamma över två saker.
Dels hur bra man kommer se. Ullevi är stort och ingen av oss har suttit på läktarna så vi har inte riktigt någon uppfattning om hur långt ifrån man kommer.
Och så vädret så klart. Just nu ser det lite blött ut på söndagen.. Lördagen är viktigast för oss, men vi hoppas så klart på en hel helg med fantastiska hästar och bra väder – så håll tummarna!

Hemma är det mygginvasion. Det är inte så lätt att rida i mygginvasion… Jag och Cool gjorde ett tappert försök i förrgår. Han var jätteduktig, men det var inte särskilt enkelt att fokusera när man kryssade mellan myggen.
I går försökte jag inte ens ta ut Chili. Det var duggregn till och från och superfuktigt i luften – ännu mer mygg!! Hästarna var bitna redan när vi tog in dem, trots flugtäcken!

Så jag tittade på andra gruppen i dressyren från GBG i stället :) ska nog kika lite till nu :)

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera