Vitt foder blev det! Siktar på tävling på lördag!

Omröstningen om vilken typ av kandar jag skulle välja vanns av vitt foder. Och det blev ett sånt jag föll för. På väg till Gbg försökte jag klura ut om jag skulle ha lackad grimma eller inte. Jag var nog mest inne på inte lackad, mest av praktiska skäl. Men när jag väl hittade mitt kandar var det med lackad grimma :) jag hittade det hos ett danskt företag som heter MGS Horsewear, till mycket bra pris :)
Bett ska jag fortfarande skaffa, med hjälp av Marie.

Utöver kandar köpte jag vita ridbyxor, mina är typ utslitna, med hål i rumpan! Ett extra pannband och ett par schabrak från Eskadron (svart o vitt) till halva priset :)

Nu är vi hemma i vardagen igen. Som vanligt blir man otroligt inspirerad av tävlingarna i Scandinavium. Sofie Lexner och Charming Boy var jättekul att se! I söndags bar det av till ridhuset. Det tog ett tag att komma igång efter ett par dagars vila, men till slut var Cool riktigt fin! I går blev det lite oplanerat träning. Mycket lösgörande arbete, vilket behövdes. Det är lätt att det blir för mycket fokus på samlingen.
I morse hade vi ett uppfriskande pass på ängen mitt i byn, tråcklade oss igenom både LA:3 och MSVC:2. Cool var spänd och tittig, men det kändes som ett pass som gör mycket nytta dagen efter.
I morgon är tanken att det ska bli en uteritt för att vila lite. Sedan blir det ridhus på torsdag och träning på fredag igen :)

Lördag får ni hålla tummarna igen!

20140304-124940.jpg

20140304-124929.jpg

20140304-124917.jpg

20140304-124905.jpg

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/92/180392/lillasdressage.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

One thought on “Vitt foder blev det! Siktar på tävling på lördag!

Kommentera